Currently based in Barcelona but available for assignments anywhere.

BIO / CAT

· Llicenciada en Comunicació Audiovisual – Universitat de Barcelona (2005-2010)

· Màster en Muntatge Cinematogràfic – ESCAC (2011)

· Beca Leonardo da Vinci a Cardiff (UK) – Dragon DI (2011)

M’he especialitzat en l’art del muntatge perquè sento que és la part del procés per la que tinc una especial predil·lecció. He pogut aprendre de muntadors tan consagrats com Pepe Salcedo, Ivan Aledo o Nacho Ruiz Capillas.

Al 2012 vaig començar treballant freelance en produccions audiovisuals, fins que un any després, vam decidir unir les forces amb Mayo Films, productora audiovisual de Barcelona de la que formo part.

Alguns dels nostres treballs han estat per: Granini, Novartis o Makers of Barcelona, entre d’altres.

L’any 2014, vaig tenir l’oportunitat d’exercir com a professora del workshop de Comunicació Televisiva de primer de Publicitat i Relacions Públiques de la UIC, Universitat Internacional de Catalunya. Una experiència que em va fer crèixer com a professional i com a persona.

 

BIO / ENG

· Licensed in Audiovisual Communication – University of Barcelona (2005 – 2010)

· Master’s Degree in Film Editing – ESCAC (2011)

· Leonardo da Vinci’s grant in Cardiff (UK) – Dragon DI (2011)

I’ve specialized in the art of editing because I feel it’s the part of the process for which I have a special feeling and perception. I’ve had the chance to learn from such renowned editors as Pepe Salcedo, Ivan Aledo or Nacho Ruiz Capillas.

In 2012, I started working freelance in audiovisual productions, since one year later, that Mayo Films, a creative audiovisual production company of Barcelona, and I, started working together.

Since then, some of our work has been for: Granini, Novartis or Makers of Barcelona, among others.

In 2014, I had the chance to work as a teacher for the workshop “TV Communication” for UIC, International University of Catalonia, in the first grade of Publicity and Public Relations. This experience made me grow up as a professional and as a person.

 

BIO / CAST

· Licenciada en Comunicación Audiovisual – Universidad de Barcelona (2005 – 2010)

· Máster en Montaje Cinematográfico – ESCAC (2011)

· Beca Leonardo da Vinci en Cardiff (UK) – Dragon DI (2011)

Me he especializado en el arte del montaje, porque siento que es la parte del proceso por la que tengo una especial predilección. He podido aprender de montadores tan consagrados como Pepe Salcedo, Ivan Aledo o Nacho Ruiz Capillas.

En 2012 empecé a trabajar de forma freelance en producciones audiovisuales hasta que, un año más tarde, decidimos unir las fuerzas con Mayo Films, productora audiovisual creativa de Barcelona de la que formo parte.

Desde entonces, algunos de nuestros trabajos han estado para: Granini, Novartis o Makers of Barcelona, entre otros.

En el año 2014, tuve la oportunidad de ejercer como profesora del workshop de Comunicación Televisiva de primero de Publicidad y Relaciones Públicas de la UIC, Universidad Internacional de Cataluña. Una experiencia que me hizo crecer tanto a nivel profesional como personal.